Naar boven

Bescherming

Sorteren

BESCHERMING

De juiste bescherming is de 4de van vijf stappen op weg naar jouw doel. Heb je de eerste drie stappen al gezet? Hierin vallen onder andere de juiste hardloopschoenen, onderkleding en shirt & short. Heb je de 4de stap gezet? Ga dan door om jouw doel te behalen met onder andere hartslagmeters, hardloophorloges, gels en voeding.

HARDLOOP LAMPJES EN REFLECTERENDE HARDLOOPHESJES

Bescherming en veiligheid zijn van groot belang voor jou als hardloper tijdens jouw dagelijkse run. Denk dan bijvoorbeeld aan verlichting en reflectiemateriaal tijdens donkere dagen. Zo zijn er reflecterende jasjes en vestjes waardoor langskomende auto’s je goed kunnen zien. Lampjes en verlichting vergroten je zichtbaarheid voor andere weggebruikers maar kunnen er ook voor zorgen dat je beter ziet waar je loopt. Bescherm dus jezelf in het donker met verlichting en reflectiemateriaal.

SPORTHANDSCHOENEN VOOR DAMES EN HEREN

Tijdens koudere dagen is het belangrijk om je lichaam te beschermen tegen de kou. Dit doe je onder andere door het dragen van warme hardloophandschoenen. Deze handschoenen houden je al snel afkoelende handen warm terwijl je vaak nog steeds een touch screen kunt blijven bedienen. 

Geconcentreerd zijn op je looptechniek en –ritme is van belang om jouw volgende doel te behalen. Wanneer je op zonnige dagen tegen de zon inloopt span je jouw oogspieren aan om je ogen te beschermen tegen de zon. Deze spanning heeft ook (een negatieve) invloed op jouw hardloopprestaties. Een ontspannen gezicht geeft je benen namelijk ook een meer ontspannen gevoel. Bescherm jezelf met een hardloop zonnebril tegen de zon en help jezelf verder vooruit naar jouw volgende doel!