Vacature Bedrijfsleider (32-38 uur per week)

  • Vrijheid om je eigen draai aan de winkel te geven
  • Het gezicht van de winkel
  • Aansturen van een enthousiast team
We zijn op zoek naar een enthousiaste en energieke bedrijfsleider. Als hardlopen een hobby van je is en je vindt het leuk om anderen daarmee te enthousiasmeren, dan zoeken wij jou! Als bedrijfsleider ben je eindverantwoordelijk voor alles wat er op de winkelvloer plaats vindt. Uiteraard staat de eigenaar voor je klaar om je hierin te begeleiden. Je krijgt veel vrijheid om je eigen draai aan de winkel te geven. Samen met je collega’s zorg je voor een goede sfeer op de werkvloer, als ook een plezierige omgeving voor de consument.

Wat mag je van Runnersworld Eindhoven verwachten?
Plezier is voor ons een belangrijke drijfveer. Voor onszelf en voor de klanten die bij ons binnenkomen. Een ontspannen werksfeer zal je bij ons aantreffen, waarbij er uiteraard wel hard gewerkt wordt. Door middel van trainingen zul je de kennis over de producten en het goed uitvoeren van een loopanalyse onder de knie krijgen. Je gaat werken met hardlopende collega’s die je graag bijstaan om hun kennis over te brengen. Dat in een energieke, dynamische en sportieve werkomgeving!
 
Als bedrijfsleider krijg je de mogelijkheid om vanuit een vrije rol de winkel verder te laten groeien. Je bent eindverantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de winkel en uiteraard staan daar goede arbeidsvoorwaarden tegenover.
 
Salarisindicatie uitgaande van een 38-urige werkweek €2800-€3200, afhankelijk van ervaring. Verder ontvang je 8% vakantiegeld en is er een prestatiebonus beschikbaar.
 
Wat verwachten wij van jou?
Een positieve instelling die je aan onze klanten, collega’s en leveranciers kan overbrengen. Als bedrijfsleider ben je het gezicht van de winkel. Dit houdt in dat je op de vloer zelf meedraait. Je zal onder andere verantwoordelijk zijn voor personeelsplanning en events en zal de contactpersoon zijn voor verenigingen die we ondersteunen. Daarnaast bereid je de inkoop voor en help je mee nieuwe innovaties door te voeren en te ontwikkelen.
De invulling van de functie kan je zo uitdagend maken als je zelf wilt en is niet vastomlijnd. Energie en initiatief daar worden we blij van! En belangrijk; alles valt te leren, daar helpen we je uiteraard graag bij. Ervaring is een pre, geen harde must.

Naar welke eigenschappen zijn wij nog meer op zoek?
  • Je bent ambitieus
  • Je vindt het leuk om met mensen te werken
  • Het aansturen van een team vind je een uitdaging
  • Expertise en kennis vertalen naar collega lopers en werkcollega’s
  • Werken op zaterdag is voor jou geen probleem
Wanneer dit alles je ontzettend aanspreekt en je staat te popelen om te starten; stuur dan vandaag nog je cv en motivatie naar sander@runnersworldeindhoven.nl.
 
We kijken uit naar je reactie!
De vacature sluit op 31-3-2023.
 
Sander Halin
Eigenaar Runnersworld Eindhoven
Over Runnersworld Eindhoven