Vacature Verkoopadviseur (8+ uur per week)

Wij zoeken jou!

Wij zijn op zoek naar een extra topper die ons team komt versterken. Als hardlopen een actieve hobby van je is en je vindt het leuk om anderen daarmee te enthousiasmeren, dan zoeken we jou! Als hardloopadviseur voorzie jij jouw medelopers van goed advies over producten en help jij ze mee om pijnvrij en met een lach te (blijven) lopen.
 
Wat verwachten wij van jou?
 
Een positieve instelling die je aan onze klanten en collega’s kan overbrengen. Met deze instelling adviseren wij onze klanten. Je gaat samen met de klant op zoek naar de ideale hardloopschoenen (d.m.v. loopanalyses), je geeft uitleg over functionele kleding + accessoires en je laat de klant met een fijn gevoel de deur uit lopen. Energie en initiatief daar worden wij blij van! En belangrijk; alles valt te leren, daar helpen we je uiteraard graag bij! 
 
Naar welke eigenschappen zijn wij nog meer op zoek?
-          Je vindt het leuk om met mensen te werken en ze vooruit te helpen
-          Expertise en kennis vertalen naar collega-lopers en werkcollega’s 
-          Je bent bereid om in het weekend te werken
 
Wat mag je van Runnersworld Eindhoven verwachten?
 
Plezier is voor ons het belangrijkst. Voor onszelf en voor de klanten die bij ons binnenkomen. Een ontspannen werksfeer zal je bij ons aantreffen, waarbij er uiteraard wel hard wordt gewerkt. Door middel van trainingen zul je de kennis over de producten en het goed uitvoeren van de loopanalyse onder de knie krijgen. Je gaat werken met hardlopende collega’s die je graag bijstaan om hun kennis over te brengen. Dat in een energieke, dynamische en sportieve werkomgeving!
 
Je zal bij ons beginnen als hardloopadviseur, waarbij er de mogelijkheid is om door te groeien en meer taken en verantwoordelijkheden op je te nemen. Ervaring is geen must, motivatie wel! De functie is voor 8+ uur per week en per direct beschikbaar, waarbij de te werken uren bespreekbaar zijn, met uitzondering van de woensdag.
 
Wanneer dit je aanspreekt en je staat te popelen om te starten; stuur dan vandaag nog je cv en motivatie naar sander@runnersworldeindhoven.nl. We kijken uit naar je reactie!
Over Runnersworld Eindhoven